Esquerra – Junts per Sant Fost

Des de La Conreria fins a la llera del Besòs, som molts els santfostencs que volem un canvi a l’Ajuntament de Sant Fost. La gent d’Esquerra – Junts per Sant Fost treballem per tenir un Ajuntament més obert, més transparent i amb una major participació ciutadana, i el proper 26 de maig tenim l’oportunitat de fer realitat aquest canvi.
Veïns i veïnes de tots els barris i urbanitzacions ens hem unit per treballar pel nostre poble i la seva gent, des de la humilitat, l’honestedat i la convicció que la millor opció per a Sant Fost és una candidatura transversal com la nostra, amb gent mobilitzada i implicada en diferents àmbits del nostre poble, des de les associacions fins als comerços i les empreses del nostre municipi.
Treballem per garantir una major seguretat als nostres veïns, millorar el transport públic, recuperar l’activitat econòmica del nostre polígon, mantenir nets els boscos creant rutes de senderisme, potenciar els comerços i els petits negocis del poble, donant un major suport a les associacions i entitats, però per sobre de tot, treballem per a què tots els que vivim a Sant Fost tinguem una millor qualitat de vida.

Carles Miquel, Sant Fost de Campsentelles.